Hem - R2B Software R2B
IntroduktionUttagMottagningUnderhållAnvändningRedovisningProgramvaror
SupportOm oss

celsiushuset.png

Om R2B

R2B Software är ett innovativt mjukvaruföretag baserat i Uppsala. Vi har en vision om att använda vår långa erfarenhet inom mjukvaruutveckling till att låta en mängd utvecklare och andra leverera högkvalitativa resultat med hjälp av våra verktyg och metoder! Vårt mål är att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva utgångspunkt för verksamhetsspecifika IT-lösningar.

Vi utvecklar och levererar verktyg, systemprodukter, lösningar och tjänster för verksamhetsnära IT. På den här webbplatsen beskrivs i första hand de systemprodukter vi erbjuder på den svenska marknaden och då framförallt inom arkivering av digital information.

Mer information om bland annat våra verktyg för modelldriven utveckling hittar du på vår webbplats www.r2bsoftware.com. Om du har några frågor kring våra produkter eller är intresserad av att diskutera någon av våra tjänster är du naturligtvis välkommen att kontakta oss!


Våra produkter och tjänster går att avropa från flera ramavtal

För kommuner och landsting finns vi på SKL Kommentus ramavtal E-arkiv 2013

För universitethögskolor och övriga statliga myndigheter finns vi som underleverantör till Pulsen AB på Kammarkollegiets ramavtalsområde Informationsförsörjning på Ramavtalet Programvaror och tjänster 2014.


Pressmeddelande

R2B Software AB
Celsiushuset
Svartbäcksgatan 7
753 20 Uppsala
Joar SwenningJoar Swenning
018-4957585
sales@r2bsoftware.se
© 2011-2016 R2B Software AB. All rights reserved.
Visit our international site Go to our international web site